Posted in Baskets, Bags and Co, in the house, Upcykling

Test, test, test ….

Ett till försöksobjekt: Såg i en tidning (101 idéer 1/2018) detta mönster till en väska som man kan sy av ett kuddfodral. Istället för det använde jag en stuvbit som jag fick i present av en kompis (tack Susanne), dessutom en bit av en loppisgardin som foder och lite jeans från ett par avlagda samt ett skärp från loppis. Jag tycker väskan blev fin, bara att mönstret var lite missvisande i måtten så botten på väskan blev lite väl bred. Det var lite oklart var det ingick sömsmån och var inte. Det rättar jag till när jag syr nästa.

Jag är ingen fotograf, och det märks på mitt lilla stilleben som ni ser här ovan. Men det är jag i ett nötskal. Patiencekort, Sudokuhäfte, ett handarbets- (broderi-)projekt och ett träsnideri/snickeriprojekt. Allt om vartannat – då är jag lycklig!!! Det ska bli en knopplist till vårt nya skafferi, så att vi kan hänga upp tygkassarna som vi använder när vi handlar livsmedel. Handarbetsprojektet handlar om fina linnedukar som ska bli en blus.

Advertisement

Author:

Vad jag vill bli när jag blir stor: allkonstnär och vis! Jag jobbar på det. Annars är jag präst i Svenska kyrkan, gift, trebarnsmamma och enligt sonen en ”behållare” eftersom jag spar de mest udda grejer för att återbruka. Blicken som ser möjligheterna i skräp och det bortvalda kan tidvis vara plågsam att äga: det finns inte tid för alla idéer. En del blir förverkligade och de ska få komma med i denna blogg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s