Posted in Baskets, Bags and Co, Små projekt, Upcykling

Det är vår …

Och våra pelargoner har börjat blomma. Jag tycker just den här är häftig för den har så olika färger. Just nu är den spräcklig men rätt som det är finns det blomblad som har knallröda fält och sedan kan den vara ljusrosa också. Som om någon färglagt den väldigt slarvigt eller stänkt på den med färg.

Projekten nedanför: Övade mig lite i flerfärgsvirkning, typ Mochilaväskor. Mönstret är självpåhittat, den hela blev helt ok, ska göra fler projekt av den typen. Kanske med ännu tunnare garn.

Kjolen till höger var till för två veckor sedan en raglanblus som jag ville slänga ut. Den var så sliten längs halskanten. Klippte av den under ärmarna, rynkade, sydde dit en linning av en rest enfärgat sidentyg och drog i två resårband. Vips hade dottern en ny kjol, hon bär mycket kjol för tillfället. Blusen var lite längre bak och det tyckte jag att kjolen gärna också fick vara.

Finns fler projekt som väntar på fotografering. Kommer snart.

Advertisement

Author:

Vad jag vill bli när jag blir stor: allkonstnär och vis! Jag jobbar på det. Annars är jag präst i Svenska kyrkan, gift, trebarnsmamma och enligt sonen en ”behållare” eftersom jag spar de mest udda grejer för att återbruka. Blicken som ser möjligheterna i skräp och det bortvalda kan tidvis vara plågsam att äga: det finns inte tid för alla idéer. En del blir förverkligade och de ska få komma med i denna blogg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s