Posted in Byxor, in the house, Upcykling

Klass två varning i Gävleborgs län

Vi har varit i Hälsingland över långhelgen. Och där är det högt vattenstånd. Så högt att bastun vid stranden behövde spikas fast för att inte flyta bort.

 

Men jag har hur som helst lite projekt att avrapportera. Byxorna har varit färdiga ett tag men invigdes nu i det fina vädret. De kräver dock något att kombineras med, så nu håller jag på med att omvandla gamla bordsdukar till en blus. Under tiden har jag köpt in två på loppis som får agera platshållare.

Grytlapparna var ett väldigt snabbt projekt, mest för att ha ett transportabelt handarbete. Och för att virka undan lite garnnystan.

Allt material är köpt på loppis, både garn och tyg.

Nyckelpigan landade på mitt ben och jag tyckte den var så väldigt vacker i färgerna.

Advertisement

Author:

Vad jag vill bli när jag blir stor: allkonstnär och vis! Jag jobbar på det. Annars är jag präst i Svenska kyrkan, gift, trebarnsmamma och enligt sonen en ”behållare” eftersom jag spar de mest udda grejer för att återbruka. Blicken som ser möjligheterna i skräp och det bortvalda kan tidvis vara plågsam att äga: det finns inte tid för alla idéer. En del blir förverkligade och de ska få komma med i denna blogg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s