Posted in Små projekt, Upcykling

Det är höst nu

Och då blir det dags för en ny almanacka på jobbet. Den jag fick är praktisk användbar men fruktansvärt ful. Med en pärm i vinröd plast. Det kunde jag ju inte låta bli att göra något åt. Så jag övar mig i yllebroderi. Här en lutherros på stjälk. Oklart vilken botanisk familj den tillhör. Och sådär riktigt rund blev den inte heller. Men det är en världslig sak. Bottentyget är i alla fall en utrangerad duffel, allt annat också sånt jag hade i min samling.

Växthuset bredvid blev resultat av en rensningsaktion. Det blev en del cd-skivor slängda och då hade jag ju för några år sedan sett att någon hade gjort något liknande. Så jag lekte lite med limpistolen: ett mycket användbart redskap som limmar ihop sånt som man inte tror ska kunna gå att limma. Nu står det blommor växthuset i och klarar sig utomhus ett litet tag till.

Fler projekt på gång, fortsättning följer, god natt.

Advertisement

Author:

Vad jag vill bli när jag blir stor: allkonstnär och vis! Jag jobbar på det. Annars är jag präst i Svenska kyrkan, gift, trebarnsmamma och enligt sonen en ”behållare” eftersom jag spar de mest udda grejer för att återbruka. Blicken som ser möjligheterna i skräp och det bortvalda kan tidvis vara plågsam att äga: det finns inte tid för alla idéer. En del blir förverkligade och de ska få komma med i denna blogg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s