Posted in Små projekt, Upcykling

Andra material

IMG_20180919_205312.jpg
Miniväxthus

IMG-20180917-WA0000.jpeg

Mina textila projekt ligger till sig och väntar på att jag ska orka städa syrummet. Under tiden dyker annat upp. T ex en hel trave med utsorterade cd-skivor som kunde bli ett litet växthus. Det står på en gammal bakplåt på vinkorkar. På det viset kan man vattna utifrån. Nu ska det inhandlas små cyklamen som kan stå utomhus trots lätt nattfrost.

Och så fanns där i tidningen (DNs söndagsbilaga) ett recept för småbröd med kikärter i degen. Det var jag bara tvungen att testa. De är väldigt goda.

Och så gick också denna lediga måndag. Under veckan tänker jag att städa lite åt gången i syrummet så att det blir något gjort där också.

Advertisement

Author:

Vad jag vill bli när jag blir stor: allkonstnär och vis! Jag jobbar på det. Annars är jag präst i Svenska kyrkan, gift, trebarnsmamma och enligt sonen en ”behållare” eftersom jag spar de mest udda grejer för att återbruka. Blicken som ser möjligheterna i skräp och det bortvalda kan tidvis vara plågsam att äga: det finns inte tid för alla idéer. En del blir förverkligade och de ska få komma med i denna blogg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s