Posted in Små projekt

Jag har snöat in på grytlappar

 

Med jämna mellanrum snöar jag in på diverse pyssel. I det här fallet har jag testat olika varianter på grytlappar. Praktiska projekt att ha med sig och att jobba på medan man sitter i möten. De här varianterna är täta så att man inte bränner sig.

Eftersom jag jobbar med restgarner är jag tvungen att improvisera lite för att kunna färgsätta dem så att de upplevs som par. Och så vill jag att de känns lite nutida i färgsättningen. Det är en spännande lek med färger. Min strategi för de som är virkade på diagonalen: Kontrastfärg längst upp, i övrigt helst enfärgade. Men om inte det fungerar få det gå med en färg som är lite lik huvudfärgen.

På de lilafärgade var jag tvungen att vända på färgordningen för att få garnerna att räcka.

 

Author:

Vad jag vill bli när jag blir stor: allkonstnär och vis! Jag jobbar på det. Annars är jag präst i Svenska kyrkan, gift, trebarnsmamma och enligt sonen en ”behållare” eftersom jag spar de mest udda grejer för att återbruka. Blicken som ser möjligheterna i skräp och det bortvalda kan tidvis vara plågsam att äga: det finns inte tid för alla idéer. En del blir förverkligade och de ska få komma med i denna blogg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s